
Różne placówki gastronomiczne, stołówki, restauracje i inne punkty zbiorowego żywienia, muszą mieć na wyposażeniu specjalne maszynki do mielenia mięsa. Świetnie nadaje się do tego przemysłowy wilk do mięsa, który szybko i dokładnie zmieli potrzebną ilość mięsa. Przy wyborze sprzętu do mielenia mięsa, trzeba wziąć pod uwagę to, ilu klientów dziennie obsługuje dany lokal gastronomiczny i zależnie od tego kupić odpowiedni model urządzenia.
Duży wybór różnego rodzaju wilków do mięsa oferuje internetowy sklep Probox, który poleca, m.in.:
- Wilki do mięsa Ma-Ga TC-22, niezwykle nowoczesne urządzenia, przeznaczone do placówek gastronomicznych, w których przygotowuje się dużo potraw mięsnych, maszynki mają w zestawie nóż samoostrzący.
- Wilki do mięsa Profil Line 12 Hendi, bardzo wydajne urządzenia, które mielą do 200 kilogramów mięsa w godzinę, dzięki nowoczesnej przekładni, wilki pracują bardzo cicho.
- Wilki do mięsa Stalgast, wysokiej jakości urządzenia, są one proste w użyciu i łatwe do utrzymania czystości.
Firmy według kategorii
Transport dla Ciebie i firmy
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Baza kursów i szkoleń
Baza organizacji i stowarzyszeń
Usługi remontowo-budowlane
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Katalog produktów i usług dla każdego
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Imprezy, śluby, okazje - baza produktów i usług
Atrakcje turystyczne i noclegi